Άμεση Πιστοποίηση Αγγλικών C2 LTE/ Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Ενοτήτων.

Οι υποψήφιοι που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή σε προκυρήξεις του ΑΣΕΠ για τις περισσότερες θέσεις θα πρέπει να έχουν πλέον υποχρεωτικά, πολύ καλή ή αρίστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας καθώς και Γνώση χειρισμού Η/Υ τουλάχιστον στα αντικείμενα Επεξεργασίας κειμένων, Υπολογιστικών φύλλων και Υπηρεσιών διαδικτύου.

Τα προσόντα αυτά θεωρούνται απαραίτητα προκειμένου να διοριστούν οι υποψήφιοι, αλλιώς δεν γίνονται δεκτοί στις εν λόγω θέσεις.

Η παραπάνω υπηρεσία απευθύνεται σε άτομα που βιάζονται μέσα σε λίγες ημέρες, να πάρουν Πτυχίο Αγγλικών Lower, Αdvanced, Proficiency ή πτυχίο Η/Υ για να το χρησιμοποιήσουν άμεσα στο ΑΣΕΠ, τις Προκηρύξεις του Δημόσιου καθώς και σε Μεταπτυχιακά ή στον Ιδιωτικό τομέα. Είναι κατάλληλο για ενήλικες που έχουν χρόνια να ασχοληθούν με την Αγγλική Γλώσσα.

Αν ενδιαφέρεστε για κάποια απο τις 2 πιστοποιήσεις συμπληρώστε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει για να σας ενημερώσει σχετικά.

Ερωτηματολόγιο.

Οι δημόσιοι φορείς δίνουν τη δυνατότητα, οποιοσδήποτε να μπορέσει να εργαστεί ως:

Οι εκπαιδευτικοί αυτοί, θα απασχοληθούν σε γενική παιδεία, σε ειδική αγωγή ή βοηθητικό προσωπικό, σε Δημοτικά, σε Γυμνάσια ή ΛύκειαΤεχνικά Λύκεια, ή σε  Δημόσια ΙΕΚ – ΙΕΚ και ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ.

Για να μπορέσει κάποιος να εργαστεί ώς εκπαιδευτικός θα πρέπει να έχει κάτι απο τα παρακάτω:

Παρακαλούμε απαντήστε μας στις παρακάτω 2 ερωτήσεις.

Δεν είναι απαραίτητο να διαθέτετε παιδαγωγική επάρκεια.

Σημειώστε!

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Οι υπηρεσίες της εταιρίας μας αφορούν όλη την Ελλάδα και διεκπεραιώνονται ανεξάρτητα με την πόλη που κατοικείτε.

Σημειώστε!

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Οι υπηρεσίες της εταιρίας μας αφορούν όλη την Ελλάδα και διεκπεραιώνονται ανεξάρτητα με την πόλη που κατοικείτε.