NETATLAS LOGO

Από τις 15 Σεπτεμβρίου, ξεκινά σταδιακά η εφαρμογή του νέου λογισμικού NetAtlas™ για όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας #myRegistry.

Βασιζόμαστε στην πολυετή μας εμπειρία στον τομέα των δημόσιων προκηρύξεων και στον στόχο μας για ακόμα καλύτερες υπηρεσίες και στοχεύουμε μια σειρά σημαντικών βελτιώσεων, που θα επιφέρει ποιοτικά αναβαθμισμένη και ακόμα πιο στοχευμένη ενημέρωση για εσάς.

Ας εξετάσουμε τι είναι το #myRegistry, πώς λειτουργεί και ποια είναι τα οφέλη του:

Τι είναι το #myRegistry

To #myRegistry είναι η συνδρομητική υπηρεσία της Nextwork™, μέσω της οποίας ο χρήστης έχει πλήρη πρόσβαση και έλεγχο του προσωπικού του φακέλου. Προσφέρει εξατομικευμένες ενημερώσεις σχετικά με τις προκηρύξεις που τον ενδιαφέρουν, καθώς και μια σειρά ειδικών υπηρεσιών και προσωπικών ενημερώσεων που τον αφορούν.

Η συνδρομή έχει διάρκεια 12 μηνών και κοστίζει 30€, αλλά υπάρχει και η επιλογή 6 μηνών με κόστος 20€. Είναι προσβάσιμη 24/7, καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο και καθ’ όλες τις ημέρες της εβδομάδας.


Συνολικά, παρέχει:

 • Έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση σχετικά με νέες προκηρύξεις που αφορούν τις ειδικότητές και τις περιοχές πρόσληψης που σας ενδιαφέρουν.
 • Ενημέρωση των απαιτούμενων εγγράφων για τις μελλοντικές αιτήσεις σας.
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την αύξηση των προσόντων σας.
 • Ενημέρωση του προσοντολογίου σας για τον υπάρχοντα φάκελο σας, συμπεριλαμβανομένων νέων διατάξεων και νόμων που αφορούν το πτυχίο σας.
 • Έκδοση εγγράφων για τις συμμετοχές σας σε προκηρύξεις (π.χ., Οικογενειακές άδειες 2 μηνών, ΑΣΠΕ ενημέρωση, ΚΕΠΑ ενημέρωση, υπεύθυνες δηλώσεις εμπειρίας/μονογονεϊκής, χρήσης ΚΕΠΑ, λήξης ανεργίας, κλπ.).
 • Άμεση αποστολή SMS/Email και συμμετοχή στο κανάλι Viber για έκτακτες προκηρύξεις που ταιριάζουν με τα προσόντα σας.
 • Τηλεφωνική ενημέρωση όπου χρειάζεστε για την κατάταξή σας.
 • Προνομιακές μειωμένες τιμές για όλους τους συνδρομητές.

Τι είναι το NetAtlas 

Το λογισμικό που αναπτύξαμε για εσάς σας και επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα και με ασφάλεια τον προσωπικό σας λογαριασμό, είτε από τον υπολογιστή είτε από το κινητό σας, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς σας κωδικούς.

Το NetAtlas™ αποτελεί το μοναδικό στην Ελλάδα εξειδικευμένο λογισμικό για συνολική υποστήριξη, εξατομικευμένη ενημέρωση και αύξηση του προσοντολογίου σας, ειδικά σχεδιασμένο για υποψηφίους σε δημόσιους φορείς. Αυτό το λογισμικό δημιουργήθηκε αποκλειστικά από την Nextwork για εσάς.

Ποιες πληροφορίες μπορώ να δω εκεί;

Μέσα από τον προσωπικό σας λογαριασμό, μπορείτε να δείτε:

 • Ολόκληρο τον ψηφιακό σας φάκελο, περιλαμβανομένων των δικαιολογητικών σας, των πιστοποιητικών σας και οποιουδήποτε άλλου εγγράφου έχετε προσκομίσει στην εταιρία μας, προκειμένου να διεκπεραιώσουμε τις αιτήσεις σας.
 • Το ιστορικό όλων των αιτήσεών σας που έχετε υποβάλει.
 • Αντίγραφα των ολοκληρωμένων αιτήσεών σας και τους αντίστοιχους αριθμούς πρωτοκόλλου, όταν αυτό είναι απαραίτητο.
 • Το ιστορικό των πληρωμών σας, τις πιστώσεις σας και τις οφειλές σας.
 • Το ιστορικό επικοινωνίας σας με την εταιρία μας.
 • Την τρέχουσα κατάσταση της αίτησής σας και το στάδιο στο οποίο βρίσκεται.

Τι εργασίες μπορώ να κάνω απο την εφαρμογή μου;

Μέσα από την εφαρμογή, μπορείτε:

 • Να ανεβάσετε μόνοι σας τα αρχεία σας ή να συμπληρώσετε την καρτέλα σας ή να αλλάξετε τα προσωπικά σας στοιχεία, χωρίς να χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας στείλετε email.
 • Να ανανεώσετε πιστοποιητικά που έχουν λήξει, για τα οποία θα λαμβάνετε αυτόματα SMS όταν πλησιάζει η ημερομηνία λήξης τους.
 • Να κάνετε ασφαλείς πληρωμές.
 • Να δηλώνετε άμεσα και εύκολα τη συμμετοχή σας σε προκηρύξεις που σας ενδιαφέρουν ή να ακυρώνετε τη συμμετοχή σας σε άλλες προκηρύξεις, με ένα απλό κλικ.

Πότε και τι είδους ειδοποιήσεις και ενημερώσεις λαμβάνω;

Οι ειδοποιήσεις που λαμβάνετε είναι μέσω email, SMS, Viber και υπό συνθήκες τηλεφωνικές. Αναλυτικά, λαμβάνετε τις παρακάτω ενημερώσεις:

 • Ενημερώσεις σχετικά με προκηρύξεις που αντιστοιχούν στα προσόντα και τα ενδιαφέροντά σας.
 • Ενημερώσεις σχετικά με το υπόλοιπο της συνδρομής σας και τις χρεώσεις σας ανά προκήρυξη.
 • Ενημερώσεις και ειδοποιήσεις σχετικά με έγγραφα που διαθέτετε και μας έχετε προσκομίσει και πλησιάζει η ημερομηνία λήξης τους.
 • Ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της αίτησής σας.
 • Άλλες πρακτικές ενημερώσεις σχετικά με προκηρύξεις που έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον.
 • Μηνιαίες ενημερώσεις για προκηρύξεις που αναμένονται κατά τον εκάστοτε μήνα.
 • Πρόσθετες ενημερώσεις με προσφορές που πραγματοποιούμε κατά καιρούς, όπως παράδειγμα vouchers.

Πώς ξέρετε ποιές ειδοποιήσεις και ποιές ενημερώσεις με ενδιαφέρουν;

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της υπηρεσίας μας αποτελεί η δημιουργία μιας “υπερκαρτέλας” του προφίλ του κάθε συνδρομητή.

Σε αυτήν την καρτέλα καταγράφονται τα δεδομένα σας, αλλά και οι τύποι των προκηρύξεων που σας ενδιαφέρουν, όπως περιοχές εργασίας και θέσεις εργασίας (π.χ. μόνιμες ή θέσεις ορισμένου χρόνου).

Οι συνεργάτες μας ελέγχουν και κατηγοριοποιούν τον φάκελό σας στα συστήματά μας. Χρησιμοποιούμε το NetAtlas™ για να αντιστοιχίσουμε με ακρίβεια τα προσόντα των συνδρομητών μας με τις απαιτήσεις της κάθε προκήρυξης.

Με αυτόν τον τρόπο, ενημερώνουμε στοχευμένα τους συνδρομητές μας, εξοικονομώντας τους έτσι χρόνο και χρήματα, και τους προσφέρουμε τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε προκηρύξεις που μπορεί να μην είχαν δει αλλά πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.

Μπορεί το #myRegistry να με βοηθήσει να αυξήσω τις πιθανότητας διορισμού;

Το NetAtlas™ είναι ένας πολύπλοκος μηχανισμός που χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση (Τεχνητή Νοημοσύνη) για τα αποτελέσματα του.

Μέσα από τον φάκελό σας, μπορούν να εντοπιστούν στοιχεία που θα αυξήσουν τις πιθανότητές σας για διορισμό, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα δικά σας προσόντα και ενδιαφέροντα.

Για παράδειγμα, ένας υποψήφιος που είναι απόφοιτος λυκείου και ενδιαφέρεται για προκηρύξεις με χαμηλότερες απαιτήσεις, αλλά δεν γνωρίζει κάποια ξένη γλώσσα ή δεν έχει πτυχίο υπολογιστών, μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητές του για διορισμό αν εμπλουτίσει το προσοντολόγιό του με αυτά τα προσόντα. Αυτό είναι εφικτό με τη βοήθεια του NetAtlas™.

Θα λαμβάνετε συμβουλευτικά μηνύματα κατά καιρούς που θα περιλαμβάνουν λεπτομέρειες και τρόπους για να ενισχύσετε το προσοντολόγιό σας.

Κατά συνέπεια, το #myRegistry μπορεί να σας βοηθήσει στην αύξηση των προσόντων σας και στην βελτίωση των ευκαιριών σας για διορισμό.

Γενικές πληροφορίες & υποστήριξη

Ανάλογα με τον όγκο και τις ανάγκες των πελατών μας, οι χρόνοι αναμονής email μπορεί να είναι μεγαλύτεροι από το συνηθισμένο. Σε μια προσπάθεια να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, σας ενθαρρύνουμε να επωφεληθείτε από τα τηλέφωνά μας. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτή είναι η πιο γρήγορη και εύκολη επιλογή.

Ακολουθήστε μας

Σημειώστε!

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Οι υπηρεσίες της εταιρίας μας αφορούν όλη την Ελλάδα και διεκπεραιώνονται ανεξάρτητα με την πόλη που κατοικείτε.

Σημειώστε!

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Οι υπηρεσίες της εταιρίας μας αφορούν όλη την Ελλάδα και διεκπεραιώνονται ανεξάρτητα με την πόλη που κατοικείτε.