Οι υπηρεσίες μας

NEXTWORK™ αποτελεί την πρώτη ιδιωτική εταιρεία στην Πάτρα, που διεκπεραιώνει Πανελλαδικά, υποθέσεις  που αφορούν προσλήψεις σε φορείς του Δημοσίου.  
Η πολυετή μας εμπειρία, μας καθιστά ειδικούς, όχι μόνο στην ορθή κατάθεση μίας προκήρυξη του Δημοσίου, αλλά και στο να παρέχουμε στους υποψηφίους τη δυνατότητα της συνολικης υποστήριξης, στην προσπάθεια τους να επιτύχουν σε διαγωνισμούς φορέων του Δημοσίου.
 
Με  τη χρήση του εξειδικευμένου λογισμικού NetAtlas™, παρακολουθούμε απο κοινού τα είδη των προκηρύξεων που ενδιαφέρουν τον υποψήφιο , στοχεύουμε σε αυτές που δίνουν αυξημένες πιθανότητες διορισμού και μέσα απο ποιοτικούς δείκτες εντοπίζουμε προσόντα που χρειάζεται να αναβαθμίσει ή προσόντα που δεν έχουν αξιοποιηθεί. Ο ψηφιακός φάκελος του υποψηφίου, είναι πάντα ενημερωμένος και έτοιμος για υποβολή σε προκηρύξεις, ακόμα και με ολιγοήμερα περιθώρια. Αναλυτικά για το λογισμικό  και τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
 
Απώτερος στόχος της εταιρίας μας είναι η πρόσληψη του υποψηφίου και όχι η απλή διεκπεραίωση της αίτησης του.  Τα αποτελέσματα των υπηρεσιών μας, όλα αυτα τα χρόνια το επιβεβαιώνουν.
 
 
 

Συχνές ερωτήσεις

Η διεκπεραίωση της αίτησης ενός υποψήφιου είναι ένα απο τα κομμάτια που συμπληρώνουν τις υπηρεσίες μας. 

Με δυο λόγια αναλαμβάνουμε συνολικά το φάκελό σας, βρίσκουμε τις προκηρύξεις που σας δίνουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες εισαγωγής και ταιριάζουν με τις απαιτήσεις σας, βελτίωνουμε τα πρόσοντα σας όπου αυτό είναι δυνατό και αναλαμβάνουμε την πλήρη διαδικασία κατάθεσης με ασφάλεια και χωρίς λάθη, είτε αυτή είναι ηλεκτρονική είτε ταχυδρομική. 

Στο ξεκίνημα της συνεργασίας μας δημιουργούμε το ψηφιακό σας προφίλ. Αυτό προκύπτει απο τις δικές σας ανάγκες και πάνω σε αυτο δουλεύουμε. Ένα απο τα μεγάλα προσόντα μας είναι η επικοινωνία με τους υποψηφίους. Πέρα απο την προσωποποιημένη και αυτοματοποιημένη  ενημέρωση, όλοι οι συνεργάτες μας είναι δίπλα σας, για να σας συμβουλέψουν και να σας απάντησουν σε όποια απορία έχετε.

Ναι. Ο κάθε συνδρομητής μας είναι ένα ξεχωριστό project για εμάς. Σκοπός μας είναι όχι μόνο να διεκπεραιώσουμε τις υποθέσεις σας αλλά και να το κάνουμε στο συντομότερο χρόνο και με το λιγότερο κόστος για εσάς. Μότο μας είναι η συνεργασία μας να διακόπτεται με το διορισμό σας.

Κάθε προκήρυξη πέραν του κόστους της διεκπεραίωσης ανα περιπτώσεις, επιβαρύνεται απο πρόσθετα έξοδα, όπως παράβολα ή έξοδα φακέλων. Εξίσου σημαντικό είναι και το συναισθηματικό κόστος. Μέσω των λογισμικών μας, γνωρίζοντας καλά τους μηχανισμούς των φορέων και έχοντας διαχειριστεί χιλιάδες υποθέσεις μέχρι σήμερα, είμαστε σε θέση να σας συμβουλέψουμε ώστε να έχετε καλύτερη εικόνα της κάθες προκήρυξης και να αξιολογήσετε καλύτερα τις πιθανότητες. Κάποια προκήρυξη μπορεί να καταλήξει στο τέλος να μη σας αφορά. Αντίστοιχα εντοπίζουμε προκήρύξεις που σας δίνους μεγαλύτερες προοπτικές διορισμού. 

Όχι. Το Nextwork.gr δεν είναι ένα ειδησεογραφικό portal. Σκοπός μας δεν είναι, το να προτρέπουμε τους υποψήφιους μας να κάνουν αιτήσεις σωρηδόν σε οτιδήποτε δημοσιεύεται .  Στο Nextwork.gr αναρτώνται μόνο προκηρύξεις που ανακοινώνονται απο επίσημους φορείς, έχουν δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και θεωρούμε οτι αφορούν τους συνδρομητές μας.

Φυσικά. Δεν είναι απαραίτητο κάποιος να είναι συνδρομητής για να του ετοιμάσουμε και να του υποβάλλουμε την αίτηση. Αναλυτικά τα κόστη των υπηρεσιών όσον αφορά υποβολές προκηρύξεων θα τα βρείτε εδώ

Ναι. Οι συνεργαζόμενοι νομικοί της εταιρείας μας αναλαμβάνουν τις διαδικασίες ενστάσεων σε φορείς, τις επικαιροποίησεις ή τις μεταφράσεις εγγράφων.

Επικοινωνία - Υποστήριξη

Ανάλογα με τον όγκο και τις ανάγκες των πελατών μας, οι χρόνοι αναμονής email μπορεί να είναι μεγαλύτεροι από το συνηθισμένο. Σε μια προσπάθεια να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, σας ενθαρρύνουμε να επωφεληθείτε από τα τηλέφωνά μας. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτή είναι η πιο γρήγορη και εύκολη επιλογή.

Σημειώση

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Οι υπηρεσίες της εταιρείας μας αφορούν όλη την Ελλάδα και διεκπεραιώνονται ανεξάρτητα με την πόλη που κατοικείτε.

Σημειώστε!

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Οι υπηρεσίες της εταιρίας μας αφορούν όλη την Ελλάδα και διεκπεραιώνονται ανεξάρτητα με την πόλη που κατοικείτε.